Arrangement info

Dagdriverne startet som et duo-prosjekt mellom Karl Henrik Svensson og Helge Laastad. Sammen gav de ut albumet «På tide å dra hjem» i 2013. I 2014 sluttet dagdriverne Hans Tore Hansen, Jordan Saratonev og Sondre Jørgensen seg til; resultatet ble et nytt album «Til alle de som lengter» som kom i 2015. Som på første plate står Karl Henrik Svensson og Helge Laastad for låtskrivingen. Utgiver for begge album er Tylden A/S, ellers er musikken tilgjengelig på Spotify, Tidal, Itune, m.m. og i platebutikken.

 

Nå i 2017 ser bandet ut til å ha funnet sin endelige musikalske form; av kritikere og publikum betegnet som «melodiøs rock med melankolske undertoner.» Utover dette omtaler bandet Dagdrivermusikken som en god terapipakke for «alle de som lengter.»

 

Med norske tekster og fengende melodier har Dagdriverne etterhvert klatrer inn på radiolister, og blitt et ettertraktet liveband i Bergensområdet og på Vestlandet.

 

Låtskrivere i bandet er Karl Henrik Svensson og Helge Laastad. Andre medlemmer i bandet er Hans Tore Hansen, Jordan Saratonev og Sondre Jørgensen.

 

Utgivelser:

«På Tide å dra hjem», Tylden & co, Bare Bra Musikk 2013

«Til Alle De som Lengter», Tylden & co, Bare Bra Musikk 2015

Pressefoto Dagdriverne